Fel

weboldal akció
weboldal készítés ajánlatkérés Gyál

Ne várjon tovább, kérjen ajánlatot most...

 Miért várna, hogy konkurensei megelőzzék? Ne habozzon tovább, tegye meg az első lépést!

Ne feledje:
Az ajánlatkérés INGYEN van!

weboldal készítés árlista Gyál

Letölthető árlista

Töltse le aktuális, 2014-es árlistánkat, hogy egyszerűen, saját maga is kiszámolhassa mit, mennyiért kínálunk ügyfeleinknek!

Tovább az árlistákhoz...

Szolgáltatások Kollégáink kimagasló törődéssel végzik munkájukat valamennyi szolgáltatásunk területén, hogy Ön nyugodtan töltse el napjait,
tudva azt, hogy megfelelő döntést hozott, mikor belénk fektette bizalmát.


 Segíthetünk?

Weboldal készítés, karbantarás!

Minden, ami weblap!

Csapatunk teljes körű és átfogó webes megoldásokat kínál ügyfeleinek, így az egyszerű (Basic) weblaptól egészen a többnyelvű oldalakig (Abroad) vállaljuk ügyfeleink megbízásait.

Webshop!

Ha a kor követelményeinek megfelelően kíván jelen lenni az internetes világpiacon, akkor a legjobb helyen jár. Mi elkészítjük és az arculatához illő formába öntjük termékei értékesítéséhez web shopját.

Webmester!

Tudta, hogy a honlapok keresőbarát megjelenése nagyban függ a tartalmi frissítések gyakoriságától is?

Keresőoptimalizálás!

Lassú a jelenleg megbízott web kezelője? Frissebb oldallal szeretne versenyképessé válni a piacon? Elégedetlen honlapja látogatottságával? Itt a megoldás. Tanácsadás és lehetőség elemzés.

Google AdWords kampány!

Legyen azonnal a google kereső első oldalán, ráadásul kiemelt helyen. Ma az interneten a legelterjedtebb kereső még mindig a Google, mely számos üzleti lehetőséget kínál az Ön weboldalának ismertségének növelésére.

Web tárhely!

A webÁSZ egy nagy tapasztalattal rendelkező és jelentős ügyfélkörrel büszkélkedő tárhely szolgáltatóval biztosítja Önnek és weblapjának a legbiztosabb megoldásokat.

Facebook kampány!

A mai reklám eszközök egyik leg feltörekvőbb megoldása a közösségi felületek használata. Több olyan ügyfelünk van, aki azt állítja, nincs fent ilyen oldalon, mert nincs rá ideje, vagy kedve, hogy foglalkozzon vele. Nekik mindig csak egyet mondunk.

Marketing anyagok és eszközök!

Reklámanyag!

Minden cég számára fontos, hogy a hirdetései során megfelelő reklám eszközök és anyagok kerüljenek a leendő partnerek, vevők, ügyfelek kezébe, vagy a látóterébe.

Reprezentáció!

Sokan pénzkidobásnak tartják a reprezentációs eszközök gyártatását és átadását. Ez a megállapítás téves, ha azt a tényt vesszük alapul, hogy minden a kezünk ügyébe kerülő tárgy a rajta látható színek, szövegtörmelékek vagy képi ...

Kiadvány!

Mindegy, milyen tevékenységgel foglalkozik Ön és cége, biztos, hogy legalább 1 kiadvány készült már valamilyen formában Önökről, vagy szolgáltatásukról, termékükről.

Protokoll!

Rendezett már eseményt? Tartott már előadást? Milyen módon invitálta meg közönségét, társaságát az együtt töltött órákra? Két válasza lehet: e-mailben, vagy valamilyen protokoll eszközzel.

Bolt!

Ezek a termékek kitöltik mindennapjainkat. Árcédula, utalvány, papírtáska, vagy nejlonzacskó, mind olyan hétköznapi tárgyak, melyek fontosak használati értékük miatt.

Iroda!

A céges arculat meglétének leglátványosabb megnyilvánulását az irodai eszközök mutatják. Boríték, fejléces papír, dossziék, mind olyan tárgyak, melyek cégünk komolyságát hirdetik.

Reklám ajándék!

Minden, ajándék!

Az emberek többsége vásárláskor vagy egy-egy szolgáltatás megrendelésekor a racionális érvek mellett érzelmi szempontok alapján hozza meg döntését.

WOW
marketing!

A WOW marketingről!

A WOW Marketing egy olyan szolgáltatás, mely megdöbbenést, meglepettséget vált ki a célzott személy vagy csoport szemében.

Arculattervezés,
tanácsadás!

Arculattervezés!

Minden vállalkozás számára fontos, hogy bárhol, bármilyen felületen megismerjék és egyértelműen beazonosítsák, a konkurensektől összetéveszthetetlen módon megkülönböztessék.

Tanácsadás!

Segítünk Önnek eligazodni a marketing nyújtotta lehetőségek útvesztőjében. Ha úgy érzi, megakadt cége fejlődésének eddigi lendülete, keressen minket, hogy segíthessünk.

Grafikai
Munka!

Grafika!

Grafikai munkákat nem csupán a honlapok kialakításához végzünk. Számos szolgáltatásunk és marketingtevékenységünk alapvető követelménye a megfelelő grafikai háttér alkalmazása.

Ruházat

Ruházat akár logózva!

Cégünk arra törekszik, hogy ügyfeleit teljeskörűen kitudja szolgálni. A céges arcula részeként munkaruhák - pólók, kabátok, sapkák...-, valamint reprezentációs ruházatok elkészítésében is segítjük őket.