Fel

weboldal akció
weboldal készítés ajánlatkérés Gyál

Ne várjon tovább, kérjen ajánlatot most...

 Miért várna, hogy konkurensei megelőzzék? Ne habozzon tovább, tegye meg az első lépést!

Ne feledje:
Az ajánlatkérés INGYEN van!

weboldal készítés árlista Gyál

Letölthető árlista

Töltse le aktuális, 2014-es árlistánkat, hogy egyszerűen, saját maga is kiszámolhassa mit, mennyiért kínálunk ügyfeleinknek!

Tovább az árlistákhoz...

weboldal készítés Gyál

Minden, ami weblap

 Csapatunk teljes körű és átfogó webes megoldásokat kínál ügyfeleinek, így az egyszerű, statikus weblaptól egészen a többnyelvű oldalakon át, a webshopig vállaljuk megbízásait.

 Számunkra az értékesítés és nem az eladás a fontos. Ennek megfelelően oldalainkat minden esetben keresőoptimalizáltan hozzuk létre, feltöltő felület esetén egyértelmű és könnyen kezelhető oldalt hozunk létre, valamint folyamatosan rendelkezésükre állunk partnereinknek, hogy segítségünkkel még hatékonyabban üzemetethesség weboldalukat.

 Cégünk saját programozóival egyedi megoldásokat alkalmaz a kivitelezésnél. Saját motorokat és scripteket készítünk, hogy a legjobb megoldást kapják megrendelőink.

webshop készítés Gyál

Webshop:

webshop készítés Gyál

 webÁSZ - A legjobb húzás!

 Ha a kor követelményeinek megfelelően kíván jelen lenni az internetes világpiacon, akkor a legjobb helyen jár. Mi elkészítjük és az arculatához illő formába öntjük termékei értékesítéséhez web shopját. Töltse maga a termékeket, formázza az adatlapokat kedve szerint, vagy bízza ránk a feltöltést, de akár az alkalmankénti frissítést is, ha nem kívánja energiáját elvonni napi tevékenységeitől. Mi biztosítjuk a megfelelő hátteret a legjobb netes felület fenntartásához. Webshop már nettó 130.000 Ft-tól igényelhető. Ez az ár tartalmazza a teljeskörű kialakítást, grafikai munkát, elrendezést, feltöltő felület kialakítást, valamint a Google indexálást és a keresőoptimalizálást.Hogyan is fogjunk hozzá?

 • - Ön megosztja velünk elképzeléseit, mi segítünk azokat optimalizálni, a piac elvárásaihoz igazítani

 • - Vagy helyben, vagy később elektronikus úton megadjuk Önnek ajánlatunkat

 • - Megrendeli tőlünk a kért szolgáltatást a „megrendelő nyomtatványunkon”

 • - Biztosítja számunkra a megfelelő szövegezés, logo-k és használni kívánt illusztrációk halmazát, vagy megbíz bennünket ezek kialakításával

 • - Kialakítjuk a weboldalt a megegyezésnek megfelelően,

 • - Folyamatos kapcsolattartással készítjük el oldalát, majd Ön elé tárjuk a kész anyagot

 • - Ön írásban elfogadja, vagy módosíttatja a weblap képét, elrendezését

 • - Mi feltöltjük a tárhelyre és beélesítjük a honlapot

 • - Kiállítjuk a végszámlát, melyet Ön az elégedettség érzésével egyenlíthet ki.webmester szolgáltatás Gyál

Webmester

 Tudta, hogy a honlapok keresőbarát megjelenése nagyban függ a tartalmi frissítések gyakoriságától is? Amennyiben napi munkája nem enged időt rá, hogy a megfelelő frissítéseket és alkalmi változtatásokat elvégezze már meglévő, vagy nálunk elkészíttetett oldalán, lehetőséget kínálunk webmester szolgáltatásunk igénybevételére, mellyel garanciát kap a naprakész oldal kialakítására. Már kis költség ráfordításával friss és dinamikus oldalt tudhat a magáénak, amit a látogatók is pozitívan fognak megítélni, ezzel is növelve a vállalkozása iránt mutatkozó elégedettséget és kedvező megítélést.


Weblap átvétel és keresŐoptimalizálás

 Lassú a jelenleg megbízott web kezelője? Frissebb oldallal szeretne versenyképessé válni a piacon? Elégedetlen honlapja látogatottságával? Itt a megoldás. Tanácsadás és lehetőség elemzés. Erre van szüksége, ha akadozik, döcög oldalának ismertté válása. A megfelelő eszközök alkalmazásával közösen kialakítjuk, majd véghezvisszük a keresőoptimalizálás stratégiáját. Amennyiben oldala nem alkalmas a szolgáltatásunk véghez vitelére, akkor szükséges lesz az oldal alapjaihoz hozzá nyúlnunk. Ne aggódjon. Szakavatott kezekben lesz, így kiemeljük az egysíkú konkurensei közül.Google adwords Gyál

Google AdWords kampány

Google adwords Gyál

 Legyen azonnal a google kereső első oldalán, ráadásul kiemelt helyen. Ma az interneten a legelterjedtebb kereső még mindig a Google, mely számos üzleti lehetőséget kínál az Ön weboldalának ismertségének növelésére. Bizonyára találkozott már a kereső tetején, vagy oldalsávjában kiemelt hirdetéssel. Statisztikailag bizonyított, hogy a kiemelt hirdetéseket gyakrabban látogatják. A kampány előnye, hogy előre megadott paraméterek és költségkeret alapján zajlik le, feltöltött pénze kizárólag a valós kattintások után csökken le a megadott értékek alapján. E mellett a látogatások növelésével előkelőbb helyezésre is számíthat oldala a későbbiek során a keresések alkalmával. Tegyen egy próbát.Tárhely és domain név Gyál

Web tárhely

 A webÁSZ biztosítja Önnek és weblapjának a legbiztosabb megoldásokat, köztük a tárhely vagy a domain regisztrációt. Általános csomagunk 1GB tárhelyet és 10 e-mail címet, tartalmaz 1 évre, valamint .hu domain nevet 2 évre. Ennek költsége hozzávetőlegesen nettó 13.000 Ft. Természetesen ennél komolyabb tárhelyet is tudunk biztosítani szükség esetén, illetve lehetőség van .com domain név regisztrálására is.

Helyezze biztos alapokra weblapját.facebook hirdetés Gyál

Facebook kampány

  A mai reklám eszközök egyik legfeltörekvőbb megoldása a közösségi felületek használata. Több olyan ügyfelünk van, aki azt állítja, nincs fent ilyen oldalon, mert nincs rá ideje, vagy kedve, hogy foglalkozzon vele. Nekik mindig csak egyet mondunk:

"Elég annak jelen lennie, akik a vásárló közönséget alkotják az Ön számára."

facebook hirdetés Gyál

 És valóban. A mai rohanó világ modern "pletyka" forrását az ilyen oldalak adják. Gondoljunk bele, hányan veszik ki a részüket a közösségi kommunikációból. Ez egy olyan szél, melyet ha befog üzlete hajójának vitorlájába, meglepő eredményeket fog tapasztalni.

 Amikor ilyen kampányra kapunk felkérést, folyamatos egyeztetés mellett találjuk ki közösen és alakítjuk, formáljuk a megrendelő elképzeléseinek és a piac megfelelő fogadásának a képére az oldalt és a hozzá tartozó hirdetést. A legfontosabb mindig, hogy az ilyen hirdetések, vagy a közösségi oldal a cég profilját tükrözze és maximálisan alkalmazkodjon a központi weblaphoz mind arculatban, mind tartalmi megjelenésében.Bízza profikra Facebook hirdetéseit!Egyéb szolgáltatások

Marketing Gyál

 Ne érje be egy új honlappal, hiszen ez önmagában kevés az ismertség és a vevők megszerzéséhez. A webÁSZ további marketingszolgáltatásokkal kínál számos lehetőséget, hogy egyedi és ismert képet alkosson cégéről.Vállaljuk:

 • - Grafikai munkák elvégzését

 • - Marketing anyagok kialakítását, tervezését és gyártását

 • - Arculattervezést és egységes megjelenés kialakítását

 • - Reklám és ajándéktárgyak gyártását

 • - Fotózást, retusálást és albumkészítést

 • - WOW marketing kialakítását, tervezését, kivitelezését

 • - Marketing tanácsadást

 • - Egyedi kihívásokat